Privacy policy

Privacy Policy

Bedrijfsgegevens

VTTE, www.sportcaps.eu   
Meerkoet 4. 4533 EE  Terneuzen
info@vtshops.nl
KvK 57476926
BTWnr. NL151342040B01

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

Gebruik van persoonsgegevens
Bij het gebruiken van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:
•NAW gegevens
•Telefoonnummer
•Factuur- en verzendadres
•Emailadres
•Betalingsgegevens

Het doel van de verwerking
In deze privacyverklaring geven wij u uitleg wat wij doen met uw gegevens. Eigenlijk doen wij hier helemaal niets mee behalve het versturen van uw bestelling.

Natuurlijk verzamelen wij wel enkele gegevens. De gegevens die door u worden ingevuld worden gebruikt om een account aan te maken, wanneer u een bestelling plaatst en bij het verzenden hiervan of wanneer u zich inschrijft voor een nieuwsbrief. Zonder deze gegevens kunnen wij u niet de producten toesturen, of op de hoogte houden van nieuwe producten, acties etc. en zonder emailadres kunnen wij u niet op de hoogte houden van uw bestelling of vragen.

VTTE (Sportcaps.eu - VTShops.nl) verzamelt uw gegevens voor het verwerken van uw bestelling, het aanmaken van verzendlabels en verzending van uw bestelling via één van de volgende bedrijven:  Myparcel – PostNL – DPD – DHL.

Cookies plaatsen is wettelijk verplicht. Onze webwinkel gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.

Ze zorgen er ook voor dat de webwinkel onthoudt welke producten u in het winkelmandje hebt geplaatst, of onthoud of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Met google adwords, meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Via google analytics, meten wij hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

De Social media knoppen zoals Facebook, Google en Instagram, met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Instagram en diverse andere social media websites.

Omdat onze webwinkel ondergebracht is bij Mijnwebwinkel worden ook met hun gegevens gedeeld.
- Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Hier leest u de privacyverklaring van facebook zelf.

Instagram (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Instagram pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Instagram zelf afkomstig is. Hier leest u de privacyverklaring van Instagram zelf.

Ook worden er gegevens gedeeld met een betalingssysteem, bij ons is dat Sisow en Paypal. Op deze manier kunnen er betalingen plaats vinden.

Cookies uitschakelen? Via de instellingen van uw browser, kun je zorgen dat er geen cookies worden opgeslagen op je computer en kun je eerder geplaatste cookies wissen. Sommige cookies moet je simpelweg wel accepteren om een bestelling te kunnen plaatsen.

Natuurlijk mag je weten welke gegevens wij over u verzamelen. Wilt u dat weten neemt u dan contact met ons op. Kloppen de gegevens niet (meer) en wilt u graag dat we dit aanpassen of verwijderen, laat het ons weten via mail.

Wettelijk gezien hebben wij de verplichting om uw bestelling minstens 7 jaar te bewaren na plaatsen van uw order. Persoonlijke gegevens bewaren wij 6 maanden na laatste aankoop.

Heeft u nog vragen of klachten, mail ons via Emailadres: info@VTShops.nl
U ontvangt uiterlijk binnen 2 weken een antwoord met de gewenste informatie.

Aanbieding

© 2013 - 2020 Sportcap.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel