Techniek achter SweatVac

Het voordeel van SweatVac, een technisch weefsel voor atleten

INNOVATIEVE SPORTIEVE CAPS
Al bijna twee decennia, houden de producten van SweatVac Performance de atleten van diverse sporten koel en droog met innovatieve hoofddeksels en T-Shirts. Gemaakt door een fervent fietser en gebaseerd op het principe dat elke sporter hoogwaardige producten verdient die zowel comfortabel en effectief zijn. Onze producten zijn uitgeprobeerd en getest onder alle omstandigheden door professionele en amateur-atleten.

VOCHTAFVOERENDE TECHNISCHE STOF
Gekoppeld aan de superieure constructie en pasvorm, maken onze producten gebruik van een meerlaags systeem van vochtafvoerende technische weefsels. Onze UltraVac voering, gemaakt van een ultradunne stof geweven met thermoplastische polymeren, wordt geplaatst tegen de huid. Het zweet wordt weg getransporteerd in de buitenste laag DriSmart stof, waar het vocht verdampt en waardoor je koel en droog blijft.

PREFORMANCE RACE GEAR
Deze sport producten zijn in de loop der jaren uitgegroeid van een paar fietsers met bandana’s tot een verscheidenheid aan producten zoals:

Caps i.c.m. helm   -   Sportpetten   -   Hoofdbanden   -   Beanies   -   Winter Caps  -  Technische T-Shirts 

Deze sportkleding is favoriet geworden voor vele sporters over de wereld. Het maakt niet uit wat voor soort sporter je bent, wat je draagt is belangrijk​​.

We hebben ervoor gezorgd dat onze producten goed zullen presteren, zodat u dat ook kunt.

Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

sweatvac-race-hat-inside-view.jpg   

 

   

© 2013 - 2024 Sportcap.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel