Garantie en retourbeleid

Retourneren

Als u uw bestelling of een deel daarvan binnen 14 dagen na ontvangstdatum wilt retourneren, dan kunt u deze terugsturen naar ons. Het adres vindt u onderaan deze pagina.
BELANGRIJK: Alle producten moet ongedragen, ongewassen zijn, voorzien van de labels en originele verpakking. Verder dient het product binnen 14 dagen na retourmelding in ons bezit te zijn.

Verder verzoeken wij u de factuur of pakbon bij te sluiten. Na ontvangst van uw zending zullen wij het aankoopbedrag met verzendkosten uiterlijk binnen 14 dagen aan u overmaken. De verzendkosten van retourneren zijn voor uw rekening.

Garantie

Op onze sportkleding en caps zit 6 maanden garantie. Op de overige producten staat dit vermeld bij het product. Als u ontevreden bent over het product, kunt u het aan ons retourneren. Het adres vindt u onderaan deze pagina.

Wij zullen het product beoordelen op kwaliteit en defecten. In geval van garantie zullen wij uw aankoopbedrag (of een deel daarvan) aan u terugbetalen of een vervangend product aan u opsturen.
Verder verzoeken wij u de factuur bij te sluiten. Indien u deze niet meer heeft vermeldt u dan uw persoonlijke gegevens alsmede bankrekeningnummer.

Defecten
Als u een beschadigd of defect artikel heeft ontvangen verzoeken wij u deze aan ons te retourneren naar onderstaand adres. We zullen geheel kosteloos een nieuw product naar u opsturen.

Voor vragen over bovenstaande stuur u een email naar info@vtshops.nl

Ons retouradres:

VTTE – VTShops

Meerkoet 4
4533 EE  TERNEUZEN

© 2013 - 2024 Sportcap.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel